nieuwsbrief februari '10
café de loge vertelt
 
     
 

Beste klant,

Lang geleden dat je nog iets hoorde van ons? Dit is inderdaad de eerste nieuwsbrief in maanden. Viel er dan al die tijd geen nieuws te rapen in café de loge? Toch wel. Dat Filip terugkeerde naar het theater – veel succes, Filip! – en Jos zijn plaats achter de bar innam, bijvoorbeeld. Dat er tientallen woensdagavondconcertjes waren, ontbijten op zondag, en verwarming op ons binnenterras. Dat café de loge zijn tv-debuut beleefde in Canvas Book Delivery met Frida Van Wijck en Freek Braeckman… Maar dat is ondertussen allemaal oud nieuws. Tijd voor nieuwe nieuwtjes:

 
     
  Ontbijt op zaterdag én zondag   Bart Ondersteboven  
       
 

Krantje, croissantje… Sinds november kun je elke zondag ontbijten in café de loge. Vanaf februari ben je ook op zaterdag al om 9 uur welkom.

Voor 6 euro heb je al een ontbijt met croissant en pistolets.
Ontbijt in café de loge: elke zaterdag en zondag van 9 tot 14 uur.

   
     
  Een flamingo-roze Valentijn  
     
 

14 februari is een zondag. Dat moet gevierd worden! Om te beginnen met een superontbijt. Wat dacht je van een glas cava (of karafje vers fruitsap), koffie, een croissant met boter en confituur, twee canapés (krabsla, kaas of filet de saxe), een spiegelei of roerei, en een dessertje. Dat noemen we een Valentijnsontbijt, en je versiert het al voor 15,9 euro. Reserveren hoeft niet, maar kan wel via cafe@deloge.be. Alleen op 14 februari, van 9 tot 14 uur.

En om af te ronden: Flamingo Sisters!
De muzikale wonderfamilie van de tweelingzusjes Sabrina en Sylvie Vlaeminck– begeleid door broers Wim en Gregory en nonkel Rudy – veroverde reeds vele harten. Nu zijn ze op weg om jouw hart te veroveren. Met betoverende golden oldies brengen ze een hommage aan alles wat een hommage verdient. Verwacht iets met twee zangeressen, drie muzikanten (ukulele , melodica, speelgoedpiano, neusfluit) en een familiesfeertje met al zijn goede en kwade kanten.
Flamingo Sisters - zondag 14 februari om 20.30 uur

  Flamingo Sisters  
     
  Bram Deryckere stelt tentoon   Bram Deryckere  
       
 

Van vrijdag 19 februari tot woensdag 8 april pakken we uit met werk van Bram Deryckere. Bram is een veelzijdig graficus die speelt met verschillende stijlen, technieken en formaten. Voor deze tentoonstelling maakte hij een selectie uit zijn vele etsen.
Een selectie etsen uit het oevre van Bram Deryckere - 19/02 tot 08/04

   
     
  Waar kunnen we vergaderen en andere moeilijke vragen  
         
 

In de loop van februari zal ons vergaderzaaltje helemaal af zijn. Dan kun je in café de loge met een tiental mensen ongestoord samenkomen. Meer weten? Mail naar cafe@deloge.be.

Noteer ook alvast in je agenda: dinsdag 9 maart, de eerste Quiz in café de loge. Wil je op de hoogte blijven? Mail naar cafe@deloge.be. En natuurlijk is er onze wekelijkse woensdagavond-afspraak: woensdag live. Op 17 februari in het West-Vlaams zonder ondertitels: Louterklaas. Een week later, 24 februari, brengen de exotische Gentenaars van Nomad Swing een stukje Parijs naar Gent.

 
         
 

Tot ziens in café de loge!

www.deloge.be

 
     
 

ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be

 
 
 

Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be

 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent