Nieuwsarchief
 
Gabriel Rios live in café de loge
     
 

Geen twee zonder drie. Jullie konden zijn eerste twee concerten in café de loge wel smaken, dus zet Gabriel Rios de reeks try-outs verder. Vorige keer bracht hij Dick van der Harst en Jef Neve mee. Wie weet wat hij vanavond in petto heeft?

Zoals altijd in café de loge is dit een gratis concert, maar de plaatsen zijn beperkt.

Gabriel Rios live
dinsdag 2 augustus, 21.00 uur

 
         
 

Zomer in café de loge

     
 

Vanavond wordt het zeker zwoel. Voor de rest durven we over het zomerweer geen voorspellingen meer doen. Maar café de loge zorgt alvast voor een zomerse soundtrack: elke woensdagavond in augustus straffe madammen op het podium!

3/8: Songs of Sirenes
10/8: Roselien
17/8: Renée
24/8: Miess Airkes
31/8: Love Like Birds & Reena Riot

Voor het evenwicht zorgt de man met de baard en de gitaar, Fernant Zeste. Hij komt dit weekend live opnames maken in de put van café de loge. Voor een zeer beperkt publiek dus!

vrijdag 5 & zaterdag 6 augustus, 21 uur: Fernant Zeste live recording!

Volg het allemaal op www.deloge.be of op facebook!

 
         
         
  Tot straks in café de loge!

www.deloge.be

 
     
  ps: zin om te reageren op deze nieuwsbrief? Ideeën voor activiteiten in café de loge? Stuur ons een berichtje: cafe@deloge.be  
 
 
Dit is de nieuwsbrief van café de loge. Café de loge respecteert je privacy. We gebruiken je e-mailadres enkel en alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Je adres wordt nooit verkocht of doorgegeven aan derden. Je kan je op elk moment uitschrijven door hier te klikken, of een e-mail te sturen naar unsubscribe@deloge.be
 
 

www.deloge.be | cafe@deloge.be

café de loge, bvba linkeroever, Annonciadenstraat 5, 9000 Gent